zaterdag 8 augustus 2020


ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Alle onze reizen worden uitgevoerd in samenwerking met gerenommeerde partners. U kunt uw reis online boeken of aanvragen door het invullen van de informatie aanvraag. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. Als uw reis akkoord is, ontvangt u van ons een bevestiging per email. Uw factuur ontvangt u per post.

Marokko-Reizen.nl/Nova Vakantiereizen
Email: info@novavakantiereizen.nl

Marokko-Reizen.nl is onderdeel van Reisbureau Nova. Nova-tours is deelnemer aan het SGR, ANVR en de stichting Calamiteitenfonds.


Ons bedrijf is aangesloten bij SGR:
Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. De 
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt dus u en uw geld mocht uw reisbureau of reisorganisatie niet meer aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Klik hier voor de SGR Garantieregeling.

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)
De Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is de overkoepelende organisatie van ruim 650 reisondernemingen met in totaal 2200 vestigingen en heeft tot doel u maximale kwaliteit te kunnen bieden.

ANVR-Consumentenvoorwaarden
Marokko-Reizen/Nova Vakantiereizen (KvK 34205573) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- of Deel B -Boekingsvoorwaarden-) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. 

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden* en overige belangrijke informatie.
Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van de toepasselijke ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- of Deel B –Boekingsvoorwaarden-) en overige informatie, en daarmee akkoord gaat. 

Voor meer informatie 
www.anvr.travel

De zes zekerheden van de ANVR maken het verschil. Om rustig op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Bij het zoeken van een reis komt u dan ook regelmatig het ANVR-logo tegen. Wat betekent dit en wat biedt het u als reiziger? Wij geven u zes redenen waarom u bij het boeken van uw vakantie- of zakenreis altijd op het ANVR-logo moet letten.
1. Eerlijke voorwaarden
2. Uw geld in goede handen
3. Veilig reizen
4. Kwaliteit voorop
5. Verantwoord reizen
6. Zekerheid bij klachten

Download hier de ANVR Reis- en boekingsvoorwaarden

Lees hier de ANVR bagage- en vervoervoorwaarden 


Download hier de Nova Vakantiereizen aanvullende voorwaarden

Duurzaam Toerisme 
Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden.

De ANVR-reisbranche voelt zich hierbij betrokken en zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Zo voldoet ons bedrijf aan de ANVR-DTO verplichting, waarbij de reisonderneming o.a. een daartoe opgeleide coördinator heeft aangesteld die met goed gevolg een examen heeft afgelegd. Ook hebben wij een beleidsverklaring en een programma met praktische maatregelen opgesteld, waarin staat beschreven hoe wij nu en in de toekomst met de zorg voor het milieu omgaan.
U
 kunt onze beleidsverklaring en programma m.b.t. duurzaam toeristisch ondernemen nalezen op de website www.anvr.nl. Maar duurzaam toerisme is niet alleen iets voor reisondernemingen. U bent als vakantieganger daarbij een onmisbare schakel (zie www.anvr.nl: Duurzaam Toerisme).

Bestrijding kinderprostitutie (ECPAT) 
Wij steunen actief de ANVR en ECPAT in de bestrijding van kinderprostitutie in vakantielanden. Wij nodigen u uit met ons alert te zijn en seksueel misbruik van kinderen te melden (www.meldkindersekstoerisme.nl). 
Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.

ANVR Touringcarclassificatie
ANVR-organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Touringcars hebben voor alle drie de categorieën dubbele beglazing, toilet aan boord, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun, 2 passagiersdeuren aan rechterzijde, luchtvering, stereogeluidsinstallatie en airconditioning. Voor de specifieke verschillen: www.sktb.nl

Roken in de bus 
ANVR-reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid tijdens de stops in de buitenlucht te roken.


Adresgegevens van de kantoren van reisbureau Nova:
Reisburo Nova 
Bijlmerplein 151 
1102 DB Amsterdam Z.O.
Tel: 020-6966819 
Fax: 020-6966564 
Email: apoort@nova-tours.nl

Reisburo Nova
1ste Oosterparkstraat 127 
1091 GX Amsterdam
Tel: 020-5611006 
Fax: 020-6966564 
Email: info@nova-tours.nl


Nova Business travel
Top Naefflaan 38
1183 BS Amstelveen
Tel. +31-20-6430509
Fax.+31-20-6475628
Email: reservations@nova-business.nl  

Hoe gaat de afhandeling van uw reservering?
Indien de reservering via Marokko-Reizen.nl loopt, ontvangt u binnen 7 dagen na uw reservering u per post een factuur. Deze factuur wordt u ook per email gestuurd. Mocht u na 10 dagen nog geen factuur of email van ons hebben ontvangen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. 

Er dient een aanbetaling gedaan worden van 20 % van de reissom. Indien u een annuleringsverzekering via ons heeft afgesloten, dan dient deze gelijk met de aanbetaling te worden voldaan. De aanbetaling dient binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur aan ons te worden overgemaakt. 

Het restant van de reissom dient 6 weken voor de vertrekdatum door ons ontvangen te zijn. Indien er sprake is van een reservering met aankomst binnen 6 weken, dan dient het volledige bedrag direct aan ons te worden overgemaakt.

Nadat het volledige bedrag door ons is ontvangen, worden 2 tot 3 weken voor aankomst de reisbescheiden naar u verstuurd.
Op alle geboekte reizen van Marokko-Reizen.nl zijn de ANVR leveringsvoorwaarden van toepassing.

 

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset