zaterdag 8 augustus 2020

Autorondreizen Marokko

Een autorondreis is perfect om Marokko te verkennen! Ontdek de prachtige koningssteden, hobbel op een kameel door de droge maar prachtige woestijn, dwaal door Kasbahs en breng ook zeker een bezoek aan het mooie Atlas gebergte. Ook met de Marokkaanse cultuur gaat u ongetwijfeld kennis maken tijdens een autorondreis, laat het allemaal lekker over u heen komen en geniet!Koningssteden - 8 dagen/7 nachten

Gedurende deze fly-drive bezoekt u de vier Koningssteden: Rabat, Fes, Meknes en Marrakech. Dit zijn de mooiste cultuursteden van Marokko, waar u de meest prachtige monumenten kan vinden en kunt ronddwalen in de grootste en oudste stadwijken van Marokko. U verblijft in meest viersterren hotels.

Highlights: 
- Casablanca
- Rabat
- Meknes
- Volubilis
- Fes
- Beni Mellal
- Marrakech Bekijk de rondreis

Cultureel Zuiden - 8 dagen/7 nachten

Gedurende deze fly-drive bezoekt u steden als: Agadir, Taroudant, Ouled Berhil, Ouarzazate en Marrakech. Dit zijn de prachtige steden, waar u verschillende aspecten van de Marokkaanse cultuur zult ontdekken. U verblijft tijdens deze bijzondere reis in middenklasse hotels. 

Highlights: 
- Agadir
- Taroudant
- Ouled Berhil
- Ouarzazate
- Marrakech Bekijk de rondreis

Duinen en Zand - 8 dagen/7 nachten

Gedurende deze fly-drive bezoekt u de steden als: Marrakech, Tineghir, Merzouga, Zagora en Ouarzazate. Iedere stad heeft zijn eigen charme en prachtige bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen.
U verblijft tijdens deze bijzondere reis in middenklasse hotels.

Highlights: 
- Marrakech
- Tineghir
- Merzouga
- Tazarine
- N'kob
- Zagora
- Ouarzazate Bekijk de rondreis

Zuidelijk Marokko & Kasbahs - 8 dagen/7 nachten

Een combinatie van indrukwekkende natuur en cultuur, zult u zien tijdens deze fly-drive. U verblijft in middenklasse- of upgrade hotels.

Highlights: 
- Marrakech
- Ouarzazate
- Zagora
- N'kob
- Tazarine
- Erfoud
- Boumalne - Ait Ben Haddou Bekijk de rondreis

Zuidelijke Koningssteden - 12 dagen/11 nachten

Gedurende deze fly-drive bezoekt u o.a. de Zuidelijke Koningssteden: Rabat, Meknes, Fes en Marrakech.
Ooit de residentie van een Marokkaanse dynastie, nu de mooiste cultuursteden van Marokko waar u de meest prachtige monumenten vindt en kunt ronddwalen in de grootste en oudste stadswijken van het land.
 
Highlights: 
 - Casablanca    - Zagora  
 - Rabat   - Ouarzazate 
 - Meknes   - Marrakech 
 - Fes   - Essaouira
 - Midelt   
 - Merzouga   
 - Tineghir   
Bekijk de rondreis

Highlights of Morocco - 8 dagen/7 nachten


De echte vrijheid van reizen door een onbekend land, maar met zekerheden. Uw vlucht met Royal Air Maroc staat geboekt. Uw auto met chauffeur staat voor u klaar en uw hotels zijn voor u gereserveerd. Makkelijk, en u kunt volop genieten van uw reis.

Highlights: 
- Casablanca
- Rabat
- Volubilis
- Meknes
- Fes
- Beni Mellal
- MarrakechBekijk de rondreis

Verken Marokko - 14 dagen/13 nachten

Leer het prachtige Marokko beter kennen. Uw huurauto staat bij aankomst voor u klaar en uw avontuur kan beginnen. Van de witte koningsstad Rabat naar het middeleeuwse Fes waar u de Marokkaanse keuken beter leert kennen. Ontdek de prachtige rode duinen van de Erg Chebbi woestijn en ga via de hoogste pas van het Atlas-gebergte naar magisch Marrakech en ontspan de laatste dagen van uw reis aan het strand van het charmante Essaouira.

Highlights: 
 - Casablanca    - Marrakech  
 - Rabat   - Essaouira
 - Fes   
 - Merzouga   
 - Tineghir   
 - Boumalne   
 - Ouarzazate   
Bekijk de rondreis

Zuidelijk Marokko - 9 dagen/8 nachten

9-Daagse rondreis door het zuiden van Marokko. Met onder andere een overnachting in de woestijn en verblijf in Marrakech.

Highlights: 
- Marrakech
- Zagora
- Merzouga
- Tineghir
- OuarzazateBekijk de rondreis

Anti Atlas en Atlantische Oceaan - 8 dagen/7 nachten

Ontdek het nog redelijk onontdekte zuiden onder Agadir. U bezoekt Taroudant, oftewel ‘klein Marrakech’, Tafraout, gelegen in de Anti-Atlas en omringd door roze rotsen en Mirleft, een klein Berberdorp gelegen aan de Atlantische Oceaan.

Highlights: 
- Agadir
- Inezgane
- Taroudant
- Igherm
- Tafraout
- Tiznit
- MirleftBekijk de rondreis

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset